CONTACT

POLITICA COOKIES

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

TERMENI ȘI CONDIȚII

Invogue Media S.R.L. cu sediul social pe strada Valea Ursoii, nr 78, camera 7, Com. Valea Calugareasca, judet Prahova, avand cod unic de inregistrare 39149661 si nr. de ordine in registrul comertului j29/716/05.04.2018 administrata de Cosmin Andrei Gheorghe si reprezentata online prin intermediul paginii web www.cosmingheorghe.ro, se supune si respecta toate legile in vigoare din Romania privind protectia datelor cu caracter personal. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos, recomandam citirea cu atentie a acestora.Invogue Media S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau chiar in totalitate serviciile prezentate prin intermediul site-ului www.cosmingheorghe.ro, cu sau fara o notificare prealabila. Nu suntem raspunzatori legal fata de nici o persoana fizica sau juridica pentru suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului web www.cosmingheorghe.ro. Informam pe aceasta cale ca putem schimba structura, continutul, serviciile oferite si conditiile de folosire ale site-ului in orice moment. Noile conditii devin valabile din momentul in care au fost facute publice si nu au caracter retroactiv.Invogue Media S.R.L. face toate eforturile pentru a asigura buna functionare a site-ului web www.cosmingheorghe.ro si incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.Dreptul de autorToate fotografiile si textele de pe acest site apartin Invogue Media S.R.L. si sunt protejate de legea 8/1996 privind drepturile de autor si conexe, publicarea sau folosirea lor se face numai cu acordul proprietarului.Va rugam sa raportati orice incalcare a acestor termeni si conditii folosind adresa de mail office@invogueart.ro sau folosind formularul de contact.

 

Participarea la turele foto/cursuri

 

Invogue Media SRL se angajeaza sa presteze servicii de consultanță fotografică si/sau workshop-uri de fotografie turistice de calitate catre participanti, denumiti in continuare beneficiari. Toate serviciile oferite sunt supuse dispozitiilor ce se regasesc mai jos si in contractul de prestari servicii ce se va incheia intre prestator si beneficiar.

Acceptarea acestor conditii se face implicit de catre beneficiar odata cu completarea formularului de inscriere si plata integrală.

 

Inscrierea participantilor:

Dupa completarea formularului veti primi o instiintare prin care vi se va confirma ca sunteti in evidenta noastra.

 

Modalitate de plata:

Plata se face doar prin transfer bancar in contul firmei noastre.

Inscrierea este considerata ca fiind valabila numai in momentul in care veti achita suma integrala.

 

Anularea/reprogramarea participarii:

Anularea participarii la una din turele noastre se poate face numai in scris la adresa: office@invogueart.ro

 

Conditii de sanatate:

Prin completarea formularului de inscriere si plata depozitului, participantii certifica faptul ca nu sufera de boli psihice sau alte dizabilitati care ar putea crea un risc pentru ei sau ceilalti participanti. Ne rezervam dreptul de a cere o adeverinta medicala care sa dovedeasca buna stare de sanatate. Odata ce inscrierea a fost realizata, circumstantele medicale vor fi considerate exceptii de la aplicarea politicilor de anulare, numai daca se va prezenta un certificat medical relevant care sa ateste imposibilitatea de a participa. In acest caz ne rezervam dreptul ca in functie de data anularii sa returnam un anume cuantum din costul expeditiei.

Turele fotografice fiind ture cu deplasare in zone muntoase sau cu clima specifica, se impune semnarea declaratiilor pe proprie raspundere pe care beneficiarul le va primi pe adresa de e-mail.

 

Asigurare:

Asigurarea medicala si de accidente este obligatorie pentru toti participantii la expeditie. Ulterior inscrierii, toti participantii vor primi informatii suplimentare legate de riscurile ce trebuie acoperite prin asigurare. 

 

 

TERMENI SI CONDITII